Trouwlocatie

Ja en nog eens Ja!
samen de taart aansnijden

De stoomhal

Trouwen in een oude fabriek

De Stoomhal is anders dan andere locaties, zijn geschiedenis als oude fabriek en voormalig rijstpellerij geven een unieke sfeer: Stoer, industrieel, Zaans, hip en intiem….
De STOOMHAL maakt deel uit van het  Hollandia Complex uit 1900, gelegen aan de Zaan te Wormer, een Rijksmonument van allure.

Waar eens een van de grootste stoommachines van Nederland heeft gestaan is nu een ruimte gecreëerd voor: trouwen, dineren en feesten.

De STOOMHAL is 10x20 meter zonder obstakels en 10 meter hoog. De karakteristieke spantconstructie en kraanbaan met takel zijn ruw en onaangetast, het fraaie stucwerk en de tegelmozïeken geven deze ruimte een unieke sfeer waardoor u zich waant in het hart van de Zaanse industrie van weleer. Deze ambiance maakt ieder evenement en zeker trouwen en feesten, tot een extra bijzondere gebeurtenis.

De Stoomhal heeft drie zalen. Deze staan alle drie exclusief tot jullie beschikking. Alle zalen met een eigen karakter en sfeer. Trouwen in de Stoomhal, dineren in het Stookhuis en onder tussen hebben wij de trouwzaal weer omgebouwd tot een sfeervolle feestzaal met lounge banken. Altijd weer een ,,woh’’ moment voor de gasten…….

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Wormerland is trouwen in de Stoomhal de perfecte mogelijkheid om jullie trouwerij tot een onvergetelijke dag te maken. Jullie trouwdag, smaak, wensen en ideeën… De verschillende zalen in de Stoomhal hebben het in zich om de trouwdag geheel naar eigen wens in te vullen en op te bouwen. In een persoonlijk gesprek bekijken we hoe de Stoomhal kan bijdragen tot een trouwdag waar jullie met plezier en een glimlach op terug kunnen kijken….

Een afspraak is zo gemaakt:
Mail ons: info@destoomhal.nl
Bel ons: 06-55306540
Team De Stoomhal
Trouwen feesten en catering: Martin Kersbergen

de rijst is terug in de voormalige rijstfabriek
op weg naar.........
in afwachting van.....
wat een onthaal!
luxe gedekte tafels staan te wachten in het Stookhuis
feestzaal naar eigen sfeer ingericht
wat een entree
mooi moment